Det finns många aspekter att ta hänsyn till när man skapar och beställer en profilprodukt. Som företagare vill man naturligtvis att produkten är snygg, att den håller en bra kvalitet och att den kommer att få mycket spridning. Det som många dock kan glömma bort är hur viktigt det är att mottagaren faktiskt uppskattar produkten. Är produkten inte uppskattad kommer den inte att användas och då spelar det ingen roll hur snygg design den har.

Paraplyer är en produkt som är mycket uppskattad, eftersom den finns där som en räddare i nöden. En annan produkt som är minst lika uppskattad, om inte mer, är tygkassen. Hos T&S Reklam hittar du tygkassar i mycket hög kvalitet och kan själv bestämma hur designen ska se ut.

Du har säkerligen själv varit med om att du har handlat och inte haft någonting att bära med dig sakerna i. Troligtvis har du betalat för en plastkasse i affären du handlade i och har således slösat pengar och bidragit till en sämre miljö. Du var tvungen att ta plastpåsen, eftersom du helt enkelt inte hade något annat val.

Så går tanken även hos alla andra människor och privatpersoner dagligen gör någon form av inhandling. Som företagare kan du själv se till att vara räddaren i nöden och dessutom bidra till en bättre miljö och sprida ditt varumärke på en och samma gång. Tygkassar fungerar lika bra för den som ska handla mat på väg hem från jobbet, som för den som behöver något att bära sina skolböcker i. Tygkassen fungerar även som ett substitut för den som inte vill använda ryggsäck eller behöva bära med sig en större handväska. Det finns således ingen specifik målgrupp som du behöver anpassa dig efter. Både äldre, ungdomar och barn kan ha stor användning för en tygkasse, vilket gör att ditt varumärke kommer att sprida sig i skolor, på arbetsplatser, i affärer, på stan eller kanske till och med i lunchrummet.