Vardagen ser nästan likadan ut för alla typer av människor. Man lämnar barnen på förskolan eller i skolan, beger sig av till arbetet, handlar på väg hem och spenderar sedan resten av kvällen i hemmet tillsammans med sin familj eller ensam. Majoriteten av tiden som man vistas ute är alltså när man rör sig till och från arbetet. Som företagare kan du dra nytta av denna tid och se till så att ditt varumärke sprids, även när du sitter i lugnet av ditt eget kontor.

Profilprodukter används flitigt av företagare runt om hela världen. Vissa väljer att sikta in sig på tröjor och kepsar, medan andra väljer muggar eller t.ex. paraplyer. Under sommaren kommer inte en tjock jacka till speciellt stor användning för mottagaren och under vintern kommer kepsar att hängas på hyllan. En produkt som ständigt kommer att behövas, oavsett säsong, är dock kassen.

En tygkasse med företagets namn och logga på kan användas av mottagaren i många olika situationer. Kassen kan användas för att bära hem skolböcker, matvaror eller bära barnens extrakläder till och från förskolan. Genom att använda sig av en tygkasse som profilprodukt kan du alltså känna dig säker på att varumärkesspridningen sker året runt, även om det inte sker alla timmar om dygnet.

En annan fördel med att använda en tygkasse är att den inte kommer att döljas av något annat. En t-shirt döljs t.ex. med en jacka, men en kasse läggs otroligt sällan i en annan kasse eller väska. På så sätt kommer ditt varumärke alltid att vara synligt och spridas mycket längre än du tror. Se till att företagets profilprodukt håller en hög kvalitet och att den har en snygg design. Ju finare kassen är, desto oftare kommer den att användas. Det kan kännas lockande att trycka företagets logga stort över hela kassen, men det bästa är alltid att kombinera synlighet med diskretion så gott det bara går.