När man som företagare befinner sig på en mässa eller ett event är man redan medveten om att konkurrensen är stor. Man vill naturligtvis göra allt i sin makt för att besökarna ska samla sig kring det egna bordet, för att ta del av erbjudanden eller höra mer om de tjänster eller produkter som man erbjuder, för att på så sätt skapa nya kontakter och få fler kunder.

Besökarna å andra sidan är oftast på plats för att titta runt, höra sig för med olika företag eller helt enkelt ta del av roliga rabatter och spännande gratisprover. Genom gratisprover kan företagare nå ut till sina kunder på ett bra sätt, samtidigt som man sprider sitt varumärke.

Tygkassen – den bästa profilprodukten för mässan

På en mässa eller ett event kommer du som företagare att få lämna ut mängder med information. Det kan handla om allt från broschyrer, reklampennor, godis med företagets logga på eller kanske till och med offerter. Den person som kommer att få ta emot allt kommer vara i stort behov av bärhjälp och vad är då bättre än att kunna dela ut en tygkasse med just ditt företagsnamn på?

Även om det kan kännas som att tygkassen kommer hjälpa kunden att även samla på sig information och offerter från andra företagare, så är detta inget du bör lägga vikt på. I slutändan är det din kasse som kommer vara det första kunden ser när personen lägger ner materialet i kassen, men även det första när kunden plockar upp det. Omedvetet kommer ditt företagsnamn eller logga att bli synligt för kunden, vilket i sin tur leder till att mottagaren blir extra uppmärksam på de material som kommer från just dig.

En tygkasse är således en utmärkt produkt att dela ut på event eller mässor. Se till att kassen är riktigt snygg och att den är tillverkad i ett miljövänligt material. En snygg design och ett medvetet tänkande är något du vill förknippas med.